3 gyermekét és a feleségét temeti el ez az édesapa.” A legkisebb koporsók a legnehezebbek”

Hirdetés

Máig nem oldódott meg a Portugáliában 2007-ben eltűnt kislány, Maddie McCann ügye. A gyereknek egy családi nyaralás során veszett nyoma, amíg ő aludt, szülei pedig a közelben vacsoráztak. Azóta eltelt 11 év, valamint lezajlott 2000 különféle rendőrségi vizsgálat, de a kislánynak nincs nyoma.

Hirdetés

A sajtóban most arról írnak, hogy az üggyel kapcsolatban senki nem mer olyan nyomozást elindítani, mint azt egykor Goncalo Amaral egykori rendőr tette, aki szerint a kislány szülei csak fedősztorinak használják Madeleine eltűnését – írja az rpp.pe.

A rendőr elmélete szerint ugyanis a szülők csak el akarják fedni az igazságot lányuk keresésével, de szerinte Maddie már meghalt, és lehet, hogy csupán baleset érte, de aztán a szülők tüntették el a holttestét – feltételezi. Erre utalhat egyébként az is, hogy korábban a szülők autójában vérnyomokat találtak, de perdöntő bizonyíték hiányában az ügynek ezt a vonalát lezárták, és már nem gyanúsítják őket. Az is hozzájárult ehhez, hogy a szülők és ismerősök vallomása nem volt ellentmondásos – a vérnyomokról senki sem tud semmit.

Hirdetés

EZT IS AJÁNLJUK:A rejtélyes eltűnéssel kapcsolatban a rendőrségnek eddig húsz különféle gyanúsítottja volt, de végül senkiről nem bizonyosodott be, hogy köze van a kislány eltűnéséhez. Ugyanakkor óriási a nyomás a rendőrségen, rengeteg kritika éri őket azért, hogy több mint egy évtized után sem jutottak előbbre az üggyel kapcsolatban.

Forrás : faktor.hu


Hirdetés

Hozzászólások: