3 csillagjegy szülöttjei, akik a legjobb emberismerők – Lehetetlen előlük eltitkolni az igazat

Hirdetés

Te közéjük tartozol?

Te is azonnal rájössz, ha hazudnak neked?

Egyes emberek túlságosan hiszékenyek, míg mások hajlamosak azt hinni, hogy mindig, mindenki hazudik, de a két véglet között akad egy harmadik csoport, amelynek képviselő könnyedén átlátnak mások süketelésén, talán pont azért, mert ők is jól értenek az átveréshez.

A horoszkóp szerint összesen négy csillagjegy szülötte mondhatja el magáról, hogy pontosan tudja, hogy mikor hazudnak neki. Köztük vagy?

Nyilas

A Nyilasok nagyon higgadtan tudnak egy problémához, egy kérdéskörhöz hozzáállni. Ha úgy döntenek, hogy egy dologra igenis osztatlan figyelmet és időt szánnak, azt semmi gond nélkül képesek jól kezelni, megoldani. Nagyon jól el tudnak lazulni és képesek arra, hogy ilyenkor a bensőjükbe tekintve megtalálják egy adott helyzetre a megfelelő választ. Ilyenkor nagyon is hatékonyan tudnak működni és ehhez mindössze csak tudatossá kell válniuk. Ha valamit nem tudnak azonnal megoldani vagy átlátni, akkor elnapolják a dolgot, de semmiképpen nem adják fel. Úgy gondolják, hogy előbb vagy utóbb, de rálelnek arra, amit keresnek. Lehet éppen csak egy alvás szükségeltetik hozzá.

Hirdetés

A Skorpiók nagyon éberek. Nem rendelkeznek előítélettel, hiszen ugyanannyira hajlamosak meglátni másban a jót, mint a rosszat. Ennek ellenére nem javasolt megkísérelni átejteni vagy elterelni őket, hiszen nagyon könnyedén átlátnak a szitán. Nem adják könnyen a bizalmukat, de ha valaki kiérdemli azt, annak valódi értéke van. Ha nem teljesen nyilvánvaló egy füllentés vagy hazugság, a Skorpió olyan ügyesesen, rezzenéstelen arccal képes csavarni a szavakat, hogy végül megszerzi a szükséges információt. Úgy, hogy a másik fél észre sem veszi, hogy önmagát leplezi le előtte.

A Halak veleszületett intuitív csillagjegy. Olyan típus, aki sosem gondolkozik azon, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson. A megérzései és a szíve szava számára a legfontosabb üzenet, amit mindig, minden körülmények között követ. Szívesen mélyed el gondolataiba és vonul el a spiritualitás világába. Rendkívül fürkésző szemmel tekint a világra, ami mögött teljes bizonyossággal hiszi, hogy számos egyéb dimenzió is létezik. Az embereknek sokkal inkább a bensőjét figyeli, mint a felszínét. Könnyen megérzi mások lelki állapotát és hangolódni is képes rá.

Forrás: Tudásfája

Hirdetés

Hozzászólások: