3 AJÁNDÉKOT ad a TELEKOM az előfizetőinek, ügyfeleinek!!! ÍGY kapod meg őket >>>

Hirdetés

A TELEKOM Hétfőtől minden mobil ügyfele számára külön díjazás nélkül 10 GB extra adatmennyiséget biztosít, valamint a lakossági és kisvállalati ügyfelek a Telekom alkalmazásban még további 5 GB adatot pótlólag aktiválhatnak – írta közleményében a vállalat.

ITT A Hivatalos Telekom információ :

Sosem volt ekkora szükség a család, a barátok, munkatársak és közösségek együttműködésére, és hogy a digitális kapcsolattartás mindenki számára elérhető legyen! Ezért most minden lakossági-, üzleti- és feltöltőkártyás ügyfelünknek 10 Gb extra mobilnetet biztosítunk. Az extra adategyenleget március 16. éjfélig automatikusan aktiválja a Telekom. Az extra mobilnet belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-ig.

Hirdetés

A TELEKOM SEGÍTDigitális szolgáltatásainkkal tevőlegesen is szeretnénk hozzájárulni a kapcsolattartás megkönnyítéséhez, ezért Ügyfeleinket a koronavírus miatt kialakult helyzetben extra adatmennyiséggel segítjük.

10 GB EXTRA ADATMINDEN HAVI DÍJAS ÉS DOMINO ÜGYFELÜNKNEKMinden ügyfelünknek, beleértve a lakossági, üzleti és feltöltőkártyás Domino előfizetőket, valamint a Mol és Lidl előfizetőket is, 10 GB-os belföldi és EU-roaming mobil adatforgalmi egyenleget biztosítunk díjmentesen.Külön teendőd nincs, az extra adategyenleget március 16. 0:00 órától minden érintett használni tudja.

5GB EXTRA NETBEKAPCSOLHATÓ A TELEKOM ALKALMAZÁSBANHa a fenti, 10 GB adatmennyiség is kevésnek bizonyulna, a Telekom alkalmazásban 5 GB belföldi és EU-roaming extra adatmennyiség aktiválható március 16.-tól, havi díjas és feltöltőkártyás lakossági és kisvállalati ügyfeleknek.

Az 5 GB Extra Netet 30 napon belül használhatod fel. 2

INGYENES FILMEKA TELEKOM VIDEOTÉKÁBÓLAz otthon töltött idő tartalmas eltöltéséhez több mint 200 filmet/epizódot kínál a Telekom Videotéka díjmentesen.

Jó szórakozást kívánunk!

FILMEK FÉLÁRONOTTHONI MOZIZÁSHOZEljött az otthoni mozizás ideje, amelyhez a Telekom kéthetente megújuló kínálattal féláras akció formájában hozza el ügyfeleinek a szórakozást!

Forrás: telekom.hu

 

Hirdetés

Hozzászólások: