240 km-es anyahajók tartanak a Föld felé? A NASA és a kormányzatok már tudnak róla – állítják

Hirdetés

3 óriási, mesterséges objektum közeledik. Senki sem tudja, mik lehetnek, de célirányosan érkeznek.

Valami tart a Föld felé? Az elmúlt 10 évben egyre nagyobb számban észleltek különféle ufókat az égen, a Föld légkörében.

Ezen észlelések egy részét, mint kiderült nemrég, maga a pentagon is komolyan vette, és 20 millió dolláros költségvetésből vizsgálta is őket.

Arról azonban senki sem tudott eddig, amit nemrég belső források szivárogtatta ki a felszínre.

Eszerint az elmúlt években nem véletlen triplázódott meg az ufóészlelések száma. Ugyanis egy esemény közeleg, mely az egész Föld életét megváltoztathatja.

A NASA és a Pentagon ugyanis olyan információk birtokában van, mely 3 hihetetlenül nagy, feltehetően mesterséges struktúráról szól, melyeket a kozmosz távoli sötétjében fedeztek fel.

Hirdetés

Két kisebb objektum mellett észleltek egy harmadik, 240 kilométer széles objektumot is.

Az előzetes adatokból az nem derült ki, hogy mik ezek, de mivel pontosan a Föld felé tartanak, és változónak tűnik a sebességük, azonnal felvetődött a mesterséges eredet is.

Jelenleg olyan mezőben haladnak, mely nem érzékelhető a Földi teleszkópok számára. A felfedezést a HAARP segítségével tették, ami nem csak az időjárás manipulálására hivatott, hanem titokban űrkutatási műveleteket is le lehet vele végezni.

A belső jelentések szerint – elég bizarr módon – az objektumok a Föld légkörét és a Föld közvetlen közelét 2019 nyarán érhetik el.

Hogy miért jöhetnek, arról megoszlanak a vélemények, mint ahogyan arról is, hogy egyáltalán ténylegesen mesterséges objektumok tartanak-e a Föld felé.

Az információk erről szólnak ugyan, de egyesek szerint könnyen lehet, hogy 3 nagyobb méretű aszteroidáról van szó. Ha valóban egy 240 km-es űrszikla közeledik, az sem jelent kisebb veszélyt, de talán elhaladhat a Föld mellett.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: avilagtitkai.com

Hirdetés

Hozzászólások: