2019-es év augusztus hónapjának asztrológiai jellemzése!

Hirdetés

2019-es év augusztus hónapjának asztrológiai jellemzése!

Az augusztus hónap asztrális energiája segít bennünket tisztán látni, és megtalálni a megoldást megannyi kellemetlen helyzetre, amelyek az elmúlt hónapokra voltak jellemzőek.

2018 szeptemberének asztrális hangulata: A váratlan megoldások időszaka!

Mivel most a vakációzások ideje van, sok ember megengedi magának a henyélést és lazítást. A munka üteme és a mindennapi élet forgatagában való részvétel csökkenést mutat. Mindez azonban csak látszat, hiszen bolygónk egén a csillagok játéka nagyon dinamikus, és ez minket is mozgásra ösztönöz, akarjuk vagy sem.

Sok esemény tartogat számunkra az augusztus: az Újhold két pillanatát, a Merkúr retrogradációs ciklusának a bejezését, a Jupiter továbbhaladását, az Uránusz retrográd mozgását, ugyanakkor a Mars, a Vénusz, és a Nap is megváltoztatja állatövi jegyeit.

Hirdetés

Rögtön a hónap első napjának hajnalán, kialakul az Újhold az Oroszlán jegyében. Ez egy nagyon erős pillanat lesz, mely sok önzőséget, önközpontúságot, hatalomvágyat, ragyogást és sok zajt fog okozni.

Az Oroszlán sajátos érzékenysége felszínre tőr a mindennapi élet különböző területein. Egy olyan időszak veszi kezdetét, melyben sok szó fog esni a gyerekekkel való kapcsolatokról, a fiatal generáció oktatásáról, a gyermekek jövőjéről és a mindennapi életünkben betöltött szerepükről. A legfontosabb szempont azonban az lenne, hogy mi felnőttek, hogyan viszonyulunk a fiatal nemzedékekhez, és hogyan tudunk alkalmazkodni hozzájuk és a szükségleteikhez, ahelyett, hogy abban a szellemben nevelnénk őket, melyet mi kaptunk a szüleinktől.

A gyermekek, és a serdülők iránti bizalom, manapság a felnőttek legnagyobb kihívása, de ha sikerrel jár, akkor a legnagyobb eredménye is.

A Merkúr bolygó nagyon sok bonyodalmat okozott számunkra június és júliusban. Az augusztus mindenféle félreértéseket hoz majd, különösen a fiatal generáció esetében, és a felnőtt-gyerek kapcsolatokban. Ezen események mindegyike sokkoló és furcsa lehet. Úgy tűnik, hogy a dolgok tisztázódnak, és komoly változások indulnak mind a kollektív gondolkodásmódban, mind a szabályokban, és a mindennapi társadalmi törvényekben. Valóban szükség van egy másik oktatási formára, mely képes meghallgatni a fiatalok igényeit és kívánságait.

Hirdetés

A hónap folyamán a Merkúr közvetlenül és nagyon gyorsan keresztezi a Rák jegyét, augusztus 11-én visszatér az Oroszlán, majd augusztus 29-én pedig Szűz jegyébe. A Rák jegye segít minket abban, hogy körültekintően vizsgáljuk meg a gyerekeket, ismerjük meg őket, értsük meg igényeiket, mentalitásukat és vágyaikat. Az Oroszlán jegyében, pedig nekünk felnőtteknek kell rájönnünk, hogy mit teszünk a begyűjtött információkkal, hogy konstruktív tevékenységeket indítsunk vagy folytassunk, hogy komolyan vigyázunk a gyermekek és a köztünk kialakult kapcsolatokra.

A Szűz jegyében aztán elérkezik az idő, hogy rendet és fegyelmet gyakoroljunk a mindennapi élet területein, hogy képesek legyünk megtalálni azokat a módszereket, amelyek segítségével megoldhatjuk az adódó helyzetünket és a kapcsolati problémákat, melyek felmerülnek.

A Jupiter bolygó segíteni fog bennünket a Mindenhatóval való kapcsolat újragondolásában.

5-én bekövetkezik az a Vízöntő jegyében lévő Újhold, mely segít a dolgok tisztázásában, valamint utazást is tartogat számunkra. Ez a zajos párbeszédek ideje lesz, valamint a titkok feltárásáé, amihez nagy elővigyázatosságra lesz szükség.

Hirdetés

18-tól egy olyan periódus következik, amelyben sokat fogunk dolgozni, és mindezt nagy odafigyeléssel tesszük. Vigyázzunk a szánkat elhagyó szavakra, hogy azok ne legyenek durvák, bántóak és sértőek.

21-tól figyeljünk arra, hogy a nemek közötti kapcsolatok ne legyenek feszültek és nehézkesek.

30-én megint az Újholdnak leszünk tanúi, és ennek hatására újabb beszélgetésekre kerül sor a gyerekek, az egészség és a munka tekintetében.

A legtöbb kellemetlenséget tartogató napok a következők lesznek: 1, 2, 4, 6, 9. – 23, 25, 27. – 31.

Szükség lesz az óvatosságra, együttérzésre, mások megértésére és elfogadására. Ne felejtsük el, hogy az élet nagyszerű játék, amelyben drámai, komikus, fő és mellékszerepeket játszunk, de mindannyian egyformán fontosak és hasznosak vagyunk az Univerzum számára.

AUGUSZTUS hónap gondolata: „Soha nem késő tudni az igazságot.” – A. Christie.

Forrás: filantropikum.com

Hirdetés

Hozzászólások: