2019 a Föld Disznó éve: gazdagságot és szerencsét hoz

Hirdetés

Most kiléptünk a kínai horoszkóp szerinti Föld Kutya évéből, és beléptünk egy 2020. január 24-ig tartó időszakba, melyet a Föld Disznó évének neveznek.

Az év eleji “múlton való rágódás” a Holdújév beköszöntével teljesen elhalványul és új utakat hoz az életünkbe. Mindeközben tisztán láthatjuk, honnan hová is jutottunk életünkben és a befektetett szorgalmunk sokkal jobban megtérül, mint a Kutya évében.

Figyeljünk oda, hogy ne halogassunk sokáig döntéseket, főleg akkor nem, ha a változás olyannyira megérintett minket, hogy azt már nem lehet visszafordítani.

A Föld Disznó 2019-re a szerencse és jólét hírnöke, valamint szeretetteljes boldog időszakot ígér.

Hirdetés

Az elnyomást mindenki nehezebben fogja viselni és sokkal jobban kiállunk önmagunkért, így észszerű kompromisszumok születhetnek a tapintat és a diplomácia segítségével. A csapatmunka most még nagyobb hangsúlyt kap, a meglévő tudást pedig hasznosítani fogjuk a közösség javára.

Fontos a mértékletességre való törekvés, hiszen a Disznó évében pont ez lesz az egyik legnagyobb kihívás.

Ugyanez vonatkozik a költekezésre is, hiszen sok jegy ebben az évben jobban megengedheti magának, azonban érdemes felkészülni a távoli jövő élethelyzeteire is. A tervezés és megfontoltság szinte kötelező lesz ebben az időszakban. Aki túlzottan kecsegtető ajánlatot kap, gondolja meg jól, hogy valójában tényleg az-e, aminek látszik.

Hét év gazdagság vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Forrás: ripost.hu

Hirdetés

Hozzászólások: