2 gyerek idegesen sétál a színpadon, aztán mindenki lélegzetét elállítják, amikor eléneklik a ‘The Prayer’-t

Hirdetés

Van valami nagyon különleges a jól előadott duettekben. Persze, egy erőteljes szólónak is nagy sikere lehet, de egy jól sikerült duett sokkal jobb.

Amikor Noelle és Ryland először adták elő a “The Prayer”-t barátokként, valószínűleg fogalmuk sem volt arról, hogy mennyire jól működhetnének együtt.

Végül úgy döntöttek, hogy mégis megpróbálják közönség előtt is, és az eredményül kapott műsortól az összegyűlt résztvevőknek elállt a szava. Lehet, hogy fiatalok, de ezek a gyerekek kétségtelenül nagyon erőteljes hatást gyakorolnak mindenkire …

Noelle nyitotta a duettet, és hibátlan hangon énekelt, amely gyorsan a szívek olvadását fenyegette. Aztán, amikor Ryland is hozzáadta a hangját a keverékhez, a dolgok valahogy a következő szintre emelkedtek.

Andrea Bocelli és Celine Dion által inspirálva Noelle és Ryland előadásától a közönség a fejüket vakarta, hogy hogyan jöhet ki két ilyen erős hang, két ilyen apró testből.

Hirdetés

Még az idegen nyelven való énekelés sem jelentett különösebb problémát kettejük számára. Minden hangot eltaláltak, harmóniájuk tökéletes volt. Röviden, fenomenálisak voltak.

Bizonyítva, hogy az életkor és a nyomás nagyon keveset jelent, ha igazán magabiztos vagy a saját képességeidet illetően, Noelle és Ryland olyan előadást adott, amelyet nem fognak egyhamar elfelejteni.

Nézd meg magad az alábbi videót:


Hirdetés

Hozzászólások: