18 évvel azután, hogy a jegesmedve bocsot megmentették, a megható reakciója az iránt aki felnevelte, mindenkit meghatott

Hirdetés

Mark Dumas állatokat képez ki, hogy ezek filmekben szerepelhessenek, és ezelőtt 18 évvel megkérték, hogy találjon egy jegesmedvét egy új filmhez. Hallott egy bocsról, akit az állatkert gondozói neveltek, mivel az anyja túl öreg volt, hogy ezt megtegye. Mark teljes felelősséget vállalt a bocsért, és elkezdte képezni, hogy megjelenjen az új filmben, viszont nem számított arra, hogy kapcsolatuk ilyen különleges lesz.

Aggee egy jegesmedve, és Mark a gondozója, a védelmezője és játszótársa volt az állatnak amikor a kicsi csak 8 hetes volt. Mark az egyedüli ember a világon, aki egy ilyen kapcsolatot alakított ki egy jegesmedvével.

“Ha valaki beszélgetni akar velem, és leköti a figyelmemet, Aggee megsértődik. Viszont a feleségem megteheti ezt, akkor nincs baj. Nagyon féltékeny” mondja Mark, az Animal Planet-nak.

Hirdetés

Hogy megközelíts egy féltékeny és elég veszélyes állatot, elég aggasztó, de nem történhet semmi baj, ameddig Aggee élvezi Mark társaságát. Elképesztő, hogy úgy dorombol mint egy cica, amikor a emberbarátja mellett van.
“Egy csodálatos barátság köt össze minket. Nem cserélném ezt le semmiért a világon” mondja Mark meghatottan.


Hirdetés

Hozzászólások: