12 ezer forintos esküvői ruhát vett egy jótékonysági boltból, ami kiderült róla az mindenkit meglepett

Hirdetés

Nem kell a világ összes pénze ahhoz, hogy valami különleges legyen

A 29 éves brit Cat Wilkinson a napokban a Facebookon osztotta meg a menyasszonyi ruhája sztoriját, mert rengeteg ismerőse kérdezte tőle, hogy hol vette a különleges darabot. „Ahogy Mike megkérte a kezem, másnap épp egy jótékonysági boltban nézelődtem (ahogy gyakran teszem) és ott láttam meg ezt a ruhát” – kezdi a történetet Cat.

„A bolt kétemeletes volt, és fent találtam meg ezt a ruhát, majd felhívtam Mike-ot telefonon, hogy ne jöjjön fel, amíg felpróbálom. Meg is vettem a ruhát 35 fontért (nagyjából 12 ezer forint)” – meséli a lány, aki rekordidő alatt találta meg álmai menyasszonyi ruháját: „Néhány dolgot megváltoztattam: például cipzár helyett gombokat szerettem volna.”

Hirdetés

Cat amellett, hogy szupergyorsan megtalálta a ruháját a nagy napra, még jótékonykodott is azzal, hogy megvásárolta. A lányt viszont nagyon érdekelte az is, hogy honnan származik a gyönyörű darab, ezért egy vintage esküvői szalonba is elvitte azt. Itt kiderült, hogy a ruha az 1950-es évekből maradt meg, amit valószínűleg otthon készítettek, nem szalonból származik. A lány azt is hozzátette, reméli, hogy a sztorija emlékezteti az embereket arra, hogy nem kell valaminek méregdrágának lennie ahhoz, hogy különlegesnek érezzék magukat tőle.

Hirdetés

Az inspiráló története már több, mint 5 ezer lájknál és 800 megosztásnál jár. A rengeteg kommentben pedig mindenki csak dícsérni tudja a választását: „Ez csodálatos! De minden szinten! Az emberek vagyonokat költenek az esküvőre, és te is bebizonyítottad, hogy egyáltalán nem kell. Gyönyörű vagy” – írja valaki hozzászólásban. Neked hogy tetszik a ruha, mit gondolsz a sztoriról?

Forrás: cosmopolitan.hu


Hirdetés

Hozzászólások: