10 perce érkezett! Norbi gerincműtéten esett át. Rubint Réka férje műtétje alatt ezt élte át: “Végig remegtem, és imádkoztam”

Hirdetés

Norbi gerincműtéten esett át.

Schobert Norbi gerincműtét mellett döntött, miután gerincét és csigolyáit törte el egy triatlonversenyen, a sérülések pedig nem múltak el 1989 óta. Réka eközben ezt élte át: „Amikor betolták a műtőbe, azt mantráztam magamban, hogy nem lehet baj, hiszen remek orvosaink vannak. Ennek ellenére végig remegtem, apukám fényképét, Norbi óráját és jegygyűrűnket fogtam, és azért imádkoztam, hogy minden rendben legyen. Ő nem félt, mert hosszú ideje már pokoli fájdalmai voltak , ezért szinte várta a műtétet. Hála az égnek, Norbi jól van, már a saját lábán tud sétálni, ami egy ilyen beavatkozás után abszolút nagy előrelépés.”

Hirdetés

„Norbinak és nekem is rengeteget kellett már küzdenünk az életünk során. A kettőnk ereje és szeretete annyi mindenen átsegített már minket, hogy az tíz párnak is elegendő lenne. Remélem, hogy most már csak örömteli dolgok várnak ránk. Ketten mindent megoldunk, a legfontosabb, hogy egészségesek legyünk” – mesélte őszintén Rubint Réka, aki szerint a sors nehéz időknek tette ezzel őket ki.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Hozzászólások: