1 perce érkezett: itt az eddigi leggyönyörűbb fotó Tóth Gabi kislányáról

Hirdetés

Csodálatos!

Tóth Gabi pár órája töltötte fel azt a csodálatos fotót, amin kislányát öleli. Süt róluk a boldogság, és köszöni a fotósnak, hogy ennyire rájuk tudott hangolódni.

“Egy igazi érző művész! Nagyon köszönjük neked drága Kriszta! Istenem, látni ezeket a fotókat a kislányomról, Szerelmemről, rólam..”

 

View this post on Instagram

 

Leírhatatlanul hálás vagyok Falus Krisztának @volver.photostudio , hogy ennyire mélyen ránk hangolódott és ilyen csodálatos képeket készített rólunk! Egy igazi érző művész! Nagyon köszönjük neked drága Kriszta! Istenem, látni ezeket a fotókat a kislányomról, Szerelmemről, rólam… mennyi mindenen mentem keresztül és voltak pillanatok amikor majdnem feladtam! Megedzett az élet és úgy érzem megkaptam érte a méltó jutalmamat! Lezárult egy korszak ami 16 éves koromban kezdődött a Megasztárral… új fejezetet nyitottam , elengedtem sok mindent , hogy helyet kapjon az igazi érték! A CSALÁD! Köszönöm Istenem! Hű és méltó szerelme leszek férjemnek és édesanyja Hannarózának! Csodák léteznek! Nekem elhihetitek!❤️🙏🏻✨ most kezdődik a mindenség! Soha ne adjátok fel csak ennyit kérek tőletek! Ha nagyon elfáradtatok és elvesznétek, akkor kérlek benneteket, hogy gondoljatok rám! Menni fog! ❤️ #hála #hit #szeretet #család . . Smink @mateszabomua Haj @katasari76 Stylist @lindaholdampf Babarucik @mamasandpapashungary Pillák @nonolashesandmore (A fotók felhasználása tilos)

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Hirdetés

Hozzászólások: